Speenkoord Oud Groen

12,95

Excl. BTW: €10,70

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Speenkoorden
Levertijd:
10-15 Werkdagen
Merk:
Little Wish

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Let wel op dat een speenkoord, in verband met de veiligheid, maar een maximale lengte mag hebben (22 cm excl. clip). Het kan dus zijn dat, indien je kindje een lange(re) naam heeft, je niet veel ruimte meer hebt voor nog extra gekleurde kralen.  Houd hier dus rekening mee, om teleurstelling te voorkomen.

Little wish maakt met veel liefde en zorg haar producten.

Daarbij worden de Nederlandse normen nageleefd. Elk product wordt voor verzending zorgvuldig getest en gecontroleerd.

De kralen die Little wish gebruikt om haar producten (speenkoorden, wagenspanners en Maxi-Cosi spanners) te maken zijn gemaakt van onbehandeld hout en silicone. De silicone kralen zijn vrij van BPA, weekmakers en andere giftige stoffen en 100% food grade. Ze zijn dus veilig voor je kindje. Het zijn gecertificeerde kralen en de certificaten zijn ook bij ons in het bezit.

 

Little wish doet er alles aan om een zo goed en veilig mogelijk product te leveren, maar kan geen verantwoordelijkheid nemen voor het gebruik van haar producten en/of eventuele gevolgen daarvan. Lees de veiligheidsvoorschiften goed en hanteer ze te allen tijde.

 

De speenkoorden worden met uiterste zorgvuldigheid gemaakt en voldoen aan de daaraan gestelde eisen (NEN 12586) en zijn om die reden niet langer dan 22 cm (excl. clip). Echter, dienen de navolgende veiligheidsvoorschriften te allen tijde in acht te worden genomen:

 

- Het speenkoord is een hulpmiddel om de speen niet kwijt te raken, het is geen speelgoed, rammelaar of bijtring. Het is dan ook niet bedoeld om op te kauwen of in de mond te steken.

- Het speenkoord dient nooit meegegeven te worden in bed of wieg, maar altijd onder toezicht van een volwassene gebruikt te worden.

- Bij gebruik van het speenkoord de clip altijd bevestigen aan een kledingstuk van het kindje.

- Maak het speenkoord nooit langer en maak de knopen nooit los.

- Wanneer de onderdelen los(ser) van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet meer te worden gebruikt.

- Controleer voor gebruik altijd of alle onderdelen nog goed vastzitten en of er geen sprake is van oneffenheden.

- Alleen (laten) gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder